Raw (glutenfri) Cous Cous Royale

Tilberedningstid : 15 Minutter

4 personer

Brug denne cous cous til retter du ellers ville bruge almindelig cous cous til - eller som et måltid i sig selv.

Ingredienser

  • Cous cous
  • 1 blomkål – de yderste krusninger
  • 1 håndfuld Quinua – lagt i blød natten i forvejen (kan udelades)
  • 1 Citron - saft og skal enten fint revet
  • 1 håndfuld Mandler – hakket fint
  • 4 Dadler – skåret i små tern/stykker
  • 1 lille håndfuld Mynte – fint hakket
  • salt
  • evt. et par håndfulde spinatblade

Instruktioner

  1. Skær de yderste krusninger af blomkålen så det ligner små korn.
  2. Kom det op i en skål og bland det med den i blød satte quinua.
  3. Lav fine strimler af den vaskede ubehandlede økologiske citron med et juliennejern eller riv skallen fint på et almindeligt rivejern.
  4. Hak mandler, dadler og mynte og bland det hele sammen.
  5. Det er rigtig godt hvis du kan lade det stå og trække i en halv time så de forskellige smagsnuancer kan bygge bro til hinanden.
  6. Bland evt. med et par håndfulde spinatblade lige før du spiser.
Raw (glutenfri) Cous Cous Royale